Don:
Vrij:
Zat:
Zon:

17.00 – 00.00
17.00 – 01.00
17.00 – 01.00
17.00 – 00.00

Tails & Tales
Markt 16
4901 EP Oosterhout
Tel: 06 – 30 50 71 04
info@tailsandtales.nl

Previous slide
Next slide

Tails & Tales - Menukaart

Maak kennis met onze cocktails, kies de cocktail waar je gelukkig van wordt

Menukaart

Amaretto Sour: zoet / zuur

Op sommige feestjes kun je bepaalde feestbeesten niet missen. Op ons feestje is dat de Amaretto Sour. Vele harten zijn gestolen door zijn smaken combinatie. Amandel met citroen en suiker. Zoetzure smaken gegarandeerd!

Blue Berry Muffin: zoet

Kerst in een glas! Als kerst een smaak had dan smaakte het zo. Vanille Vodka met bosbessenjam en gemberkoek siroop. Pas op: Erg verslavend.

Brazilian Monk: noten / hartig

Voor iedereen die nog wat ruimte overheeft voor een toetje. Deze dessert cocktail heeft zwoele smaken, zoals koffie, hazelnoot en heel, heel veel vanille ijs. Zo, en nu even uitbuiken.

Cuban Zombie: sterk / tiki

Rum, rum, rum en nog een klein beetje rum hebben we geprobeerd te verstoppen in dit sterk maar zoete mengsel van ananas sap, limoen, passievrucht en bitters. Tiki cocktail to the max!

Daiquiri: sterk / fris

Heer en Meester onder de rum cocktails. De Daiquiri vangt de subtiele smaken van rum, gemengd met limoen en suiker. Sterk, fris, zoet en zuur. Hoe kunnen 3 ingrediënten nu zo’n smaakexplosie creëren?

Dark & Stormy: fris

Lang geleden op een donkere nacht, ver hier vandaan, toen per ongeluk rum in een glas vol gemberbier morste, ontstond de Dark & Stormy. Vandaag is het een van ’s werelds bekendste cocktails, waarom ook wij ”per ongeluk” rum met gemberbier samen gieten. 

English Fizz: fris / sterk

Ik wil iets dat op een Mojito lijkt, maar ik wil geen Mojito. Zo gezegd zo gedaan. Hendrick’s Gin met komkommer, citroen, munt en vlierbloesem is wat je wilt. Je wist het alleen nog niet.

Espresso Martini: hartig / sterk

Ohh, de Espresso Martini. Wat hebben we met je gehuild, wat hebben we met je gelachen. Momenten en herinneringen die niet hetzelfde zouden zijn als jij er niet bij was geweest. Een ode aan jou. Best friends forever. Vodka met Espresso, koffielikeur en suiker. Misschien nog eentje dan… 

Irish Disco Biscuit: zoet / hartig

De naam alleen al klinkt als een feestje! Met ingredienten zoals Oreo koekjes, munt, Baileys en vanille ijs heb je eigenlijk alleen nog maar slingers nodig om het compleet te maken. 

Juliets Kiss: zoet / zuur

Zoetekauw opgelet! Met vanille, lavendel en lychee kun je stoppen met zoeken als het om zoet gaat. Het is net een snoepje, je kunt er alleen niet op kauwen…

June Bug: tiki / zoet

We hebben de essentie van de tropen weten te vangen en het in een glas gestopt. Na wat meloen, kokos, banaan en ananas samen te voegen schrokken wij ook van een wel erg goed gelukt resultaat.

Long Island: sterk / sterk

Een eeuw geleden was alcohol verboden in America. En dat is maar goed ook, want zo ontstond deze camouflage cocktail! Gin, rum, Vodka en sinaasappel op de juiste manier gemixed vormt samen met Coca Cola een drankje dat smaakt naar Ice Tea.

Mai Tai: tiki / sterk

Sluit je ogen en neem een slok. Denk aan 2 palmbomen met daartussen je hangmat op Hawaii terwijl je deze cocktail nuttigt. Daar is hij namelijk voor verzonnen, om even te ontsnappen. Rum, amandel, limoen en sinaasappel op zijn best gemixed om jou deze sensatie te laten beleven.

Mintberry: fris / fruitig

Deze bevroren lekkernij betoverd je smaakpapillen. Door munt en frambozen samen te brengen ontstaat er een smaak waar je geen genoeg van kan krijgen. Exclusief te verkrijgen hier bij ons! 

Not Werthy: zoet / noten

Ken jij dat klassieke roomsnoepje? Je weet wel, die met karamel? We hebben ons eigen receptuur verzonnen, waar boterbabbelaar, hazelnoot, chocomel en amandel precies hetzelfde smaakt. Smullen geblazen.

Old Fashioned: sterk / sterk

Een van de weinige cocktail recepturen die het 2 eeuwen heeft overleeft! Toen bourbon / Whiskey nog gezonder was dan water. Bourbon, bitters en kersensiroop zijn duidelijk een van de oudste smaken die we kennen in de cocktailwereld.

Popster: zoet

De popcorn cocktail. Popcorn zeg je? Oh, jazeker! Dit mengen we met vanille ijs, butterscotch (karamel) en popcorn siroop. Wie zegt dat je popcorn alleen maar kan eten? Bon Appetit! 

Pornstar Martini: zoet / fruitig

Bedacht in Londen, geschonken in Nederland. Deze cocktail is razend snel populair aan het worden en wij snappen wel waarom. Passievrucht met vanille is ook gewoon heel lekker.

Frozen Strawberry Daiquiri: fruitig

Geen cocktail kaart is compleet zonder een fruitige aardbeien cocktail. Rum, aardbei en schilferijs maken samen een goede slush puppy cocktail waar je de hele avond zoet mee bent.

Very Berry Sour: zoet / zuur

Na stiekem een beetje afgekeken te hebben bij de smaken van de Amaretto Sour hebben we deze twist tot leven geroepen. Doe je voeten maar alvast omhoog en leun achterover. Met deze smaken kan het feestje in je mond beginnen. Amandel gemend met frambozen en citroen. 

Look A Likes (Non - Alcoholisch/alcoholvrij)

Super Flip: fris

Soms heb je gewoon behoefte aan wat meer groen op je bord of in je drankje. Munt kan je daarbij helpen. Gepaard met appelsap en Royal Bliss Ginger Ale om je zo een glas vol frisheid te brengen.

Very Berry Sour: zoet / zuur

Nou, vooruit. Omdat jullie er geen genoeg van kunnen krijgen hebben we onze koppen bij elkaar gestoken om de smaak van de Very Berry Sour na te bootsen. Deze variant mist de alcohol, maar niet de smaak. Amandel, framboos en citroen op zijn best.

Blue Berry Muffin: zoet

Bosbessen jam overgoten met gemberkoek en vanille smaakt naar meer. Een heerlijke winter look a like die met deze koude dagen niet meer weg te denken is.

Java Juice: fruitig

Geen alcohol geen nood. Voor diegene die toe is aan wat verfrissing hebben we lychee sap uit de kast getrokken. Beetje munt erbij met frambozen, et voila! Je ”to go to” look a like om de avond is rustig mee op gang te komen.

Fris

Coca Cola

Cola Light

Fanta

Sprite

Fuze Lemon

Fuze Green

Chaudfontaine Rood

Chaudfontaine Blauw

RB Berry Sensation

RB Tonic

RB Ginger Ale

RB Yuzu Tonic

Ginger Beer

Ananas Sap

Cranberry Sap

Appelsap

Witte wijnen

Esporão - Antao Vaz - Portugal

Secretary Bird - Sauvignon Blanc - Zuid Afrika

Stone's Throw - Chardonnay - Australie

Zoete witte wijnen

Ellenzer - Riesling - Duitsland

Rode wijnen

Esporão - Trincadeira - Portugal

Moonseng - Merlot - Frankrijk

Birds of Paradise - Carmenere - Chili

Rosé wijnen

Legendary Estate - Pinot Grigio - Roemenie

Ezimit - Pinot Noir - Macedonie

Bubbels

L'Anae Cava - Macabeo - Spanje

Dosnon Champagne - Frankrijk - Champagne

Bieren

Birra Moretti

Seizoens Bier

Birra Moretti 0%

We bezorgen je favoriete cocktail ook thuis!