Don:
Vrij:
Zat:
Zon:

17.00 – 00.00
17.00 – 01.00
17.00 – 01.00
17.00 – 00.00

Tails & Tales
Markt 16
4901 EP Oosterhout
Tel: 06 – 30 50 71 04
info@tailsandtales.nl

Previous slide
Next slide

Tails & Tales - over ons

Maak kennis met de cocktailexpert achter de bar

Wie staat er nu eigenlijk al die cocktails te shaken?

Dat is Jasper van Poppel, geboren en getogen in Oosterhout hij is op jonge leeftijd zijn grenzen op gaan zoeken en de wijde wereld ingetrokken. Zijn beginpunt was in de horeca van Breda daar kwam Jasper er al snel achter dat er meer was dan bier, fris en wijn. Want als je niet tussen smaken kan kiezen, moet je combineren. Met “zijn blik op oneindig” stuitte hij op zijn ware liefde voor drank en cocktails! Dus ging hij op zoek naar een plek waar deze volop geserveerd worden. En waar anders kun je zo goed cocktails drinken als in Londen. Daar waren genoeg barretjes die hem de kneepjes van het vak wilde bijbrengen.

Vergezeld met een koffer kleren en een mindset vol ambitie is hij op pad gegaan. Een vleugje vodka met wat aardbeien of toch wat ananassap bij de rum. Al snel werd zijn passie zijn leven. Na een hoop late avonden (oftewel vroege ochtenden) en wat jaartjes verder was het tijd om deze passie te delen met Nederland.
Eerst was Amsterdam aan de beurt, dat voelde na Londen aan als een kleine stad. Hier heeft hij de kans gekregen om een cocktailbar van de grond af aan op te bouwen en met succes! Ze waren al snel als 2e beste cocktailbar genomineerd.
Met de komst van Corona werd het niet langer haalbaar om in Amsterdam te blijven wonen dus moest hij terug naar het thuisfront, Brabant. Daar stuitte hij op de locatie aan de Markt 16 in Oosterhout. Inmiddels zijn we geopend. Weet jij ons al te vinden en loop je gezellig een keertje binnen, of zit je liever op ons terras?