Don:
Vrij:
Zat:
Zon:

17.00 – 00.00
17.00 – 01.00
17.00 – 01.00
17.00 – 00.00

Tails & Tales
Markt 16
4901 EP Oosterhout
Tel: 06 – 30 50 71 04
info@tailsandtales.nl

Previous slide
Next slide

TAILS & TALES

Dé cocktailbar van Oosterhout voor iedereen die van cocktails houdt

Welkom bij Tails & Tales

Welkom bij Tails & Tales, dé cocktailbar van Oosterhout. Met onze internationale kennis over cocktails en sterke drank proberen wij een leuke beleving te bieden aan het horecalandschap op de Markt. We zijn net even wat anders!
Gewapend met veel passie en kennis wordt hier elke cocktail tot in de kleinste detail met liefde gemaakt. Van shaken en roeren tot flessen die van links naar rechts de bar overvliegen, hier gebeurt het allemaal. Naast het shaken vinden wij een gezonde dosis bourgondische gezelligheid niet geheel onbelangrijk. “Weet je nog, die ene avond?” of ” Dat is mij ook een keer overkomen!” hoor je zo nu en dan door de bar heen razen.

Naast alle klassieke cocktails, denk aan een Mojito, Espresso Martini of Aperol Spritz, shaken we ook originele recepten die bedacht zijn door onze bartenders. Neem plaats in onze bar en kijk hoe jouw cocktail voor je neus in elkaar wordt gezet!
Ook kun je bij ons terecht voor een alcoholvrije look-a-like cocktail, bier of een heerlijke wijnen. Daarnaast voeren we een kleine kaart met bites.
Al onze ervaring is opgedaan van over de hele wereld zoals: Londen, Amsterdam en het Caribisch Gebied. Zo proberen wij je de lekkerste smaken te brengen die we op onze reizen zijn tegengekomen. Wat dacht je van een Pina Colada, een Pornstar Martini of een Dark & Stormy? We hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat je fantastische avond tegemoet gaat! Met wie kom jij langs?